Varegrupper
 
Hurtig Søg

Indtast stikord her - eller gå til:
Avanceret Søg
Information
Valuta
Betalingskort
Vi modtager:

Dankort/Visa-Dankort e-Dankort
Visa VisaElectron MasterCard
JCB
Handelsbetingelser Handelsbetingelser
Handelsbetingelser

Disse betingelser gælder alle aftaler, som indgås med Unisalg.dk. Når du bestiller fra Danmark, accepterer du følgende betingelser.

Unisalg.dk er en selvstændig virksomhed under unicycle.com som en franchisee af Gemcrest Ltd (UK) og Unicycle.com (USA).

Handel via EAN nummer:
Offentlige institutioner kan uden problemer handle hos Unisalg.dk og betale via elektronisk faktura sendt via EAN nummeret.

Alle priser er inkl. moms og opdateres løbende.

UniSalg er en webshop uden en fysisk butik.

Oprettelse af aftale:
Du kan bestille online via www.unisalg.dk, via telefon email eller brev. Bestillingen er ikke gyldig, hvis Unisalg.dk ikke kan fastslå din bopæl. I enkeltstående tilfælde kan Unisalg.dk nægte at modtage en bestilling. Aftalen oprettes samtidig med, at UniSalg.dk bekræfter din bestilling.
Aftalen kan indgås på både dansk og engelsk.
Man skal være fyldt 18 år for at kunne handle på UniSalg.dk. Forældrer eller værger er velkomne til at handle på vegne af børn og unge under 18 år.

Sådan handler du hos os
For at foretage et køb på Unisalg.dk skal du igennem 6 trin.
1. Find den eller de varer du ønsker og læg dem i indkøbskurven, gå herefter til kassen.
2. Indtast dine personlige oplysninger
3. Vælg forsendelses/betalingsmåde
4. Vælg betalings metode
5. Godkend vores handelsbetingelser
6. Tjek at alle oplysninger er korrekte og godkend købet

Forsendelse/levering:
For at få din vare leveret skal du betale fragt. Fragten afhænger af pakkens vægt og størrelse.
Pakker vil primært blive sendt med Post Danmark, dog vil store pakker blive sendt med GLS eller DPD. Leveringen vil derfor ske i henhold til ovenstående firmaers almindelige forsendelsestid. Unisalg leverer til hele Europa.
Herunder kan du se, hvad din forsendelse koster:

Forsendelse i Danmark      
Vægt: Post DK privat: Erhvervsforsendelse: GLS Pakkeshop:
0-5 kg kr. 60,00 kr. 55,00 kr. 65,00
5-10 kg kr. 75,00 kr. 55,00 kr. 65,00
10-15 kg kr. 90,00 kr. 60,00 kr. -
15-20 kg kr. 140,00 kr. 70,00 kr. -
20-25 kg kr. 140,00 kr. 90,00 kr. -
25-30 kg kr. 170,00 kr. 110,00 kr. -

Gratis fragt opnås ved køb for mere end 1900 kr.

 

Ekspeditionstid:
Bestilte unicykler bliver normalt afsendt fra Unisalg.dk første hverdag efter bestillingen. Sker betalingen via netbank dog først dagen efter betalingen er modtaget.
I forbindelse med bestillingsproceduren vil du normalt blive orienteret såfremt et valgt produkt ikke er lagervare. For unicykler, der ikke er lagervarer, kan der normalt gå 10 dage før afsendelsen sker. Du vil i givet fald blive orienteret om forventet leveringstidspunkt via e-mail.

Betalingsmuligheder:
Det er muligt at betale via bankoverførsel (Denne betalingsform er ikke omfattet af Indsigelsesordningen), via kreditkort med Dankort, eDankort, Visa, Visa Electron, MarsterCard, Maestro og JBS eller via EAN faktura til institutioner.
Der tages ikke gebyr ved betaling med kreditkort på Unisalg.dk

KREDITKORT SIKKERHED:
Vi har gjort os stor umage med at kunne tilbyde en sikker løsning, og garanterer at vi ikke gemmer følsomme oplysninger på vores egen server.
Alle kreditkort informationer indtastes i et sikkert miljø (SSL), og sendes i krypteret form videre til PBS.
Når du betaler en ordre med kreditkort, får Unisalg.dk retten til at hæve beløbet, når vi afsender din ordre. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet.

Bytte- og returret:
Der ydes 14 dages fuld bytte- og returret fra den dag produkterne modtages.
Ved ombytning/returnering skal produkterne returneres i væsentlig samme stand og mængde som købt. Ved køb af DVDer bortfalder returretten, hvis forsejlingen brydes.
Returneringen skal ske til:

Unisalg.dk ApS, C/O Tania Olsen, Sikavej 3, 3300 Frederiksværk

Du betaler selv for at sende varen retur. Du kan også fortryde ved at nægte at modtage varen på posthuset eller aflevere den personligt på ovenstående adresse mod forudgående aftale.
Ved returneringen bedes du opgive dit navn, adresse og e-mail.
Hvis du fortryder dit køb, tilbagebetales købesummen naturligvis til dig ved overførsel til din bankkonto, når vi har modtaget varen retur og kontrolleret, at den lever op til reglerne for fortrydelsen. Det er derfor vigtigt, at vi får oplyst dit registreringsnummer og kontonummer.
Det er ikke et krav, men ekspeditionen fremmes, hvis fyldestgørende informationer følger pakken – Vedlæg kopi af ordrebekræftelse, registreringsnummer og kontonummer for bankkontoen, hvortil refusion kan foregå, kopi af evt. forudgående korrespondance mv.
Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Reklamation og forbrugerbeskyttelse:
Ved eventuelle fejl eller mangler skal du hurtigst muligt rette henvendelse til Unisalg.dk, så fejlen kan rettes. Henvendelsen bedes foretaget til Unisalg.dk via Kontakt os.

Købeloven/Lov om forbrugeraftaler/Lov om Forbrugerbeskyttelse, som varetager dine interesser som forbruger og kunde, træder naturligvis også i kraft, når du handler hos Unisalg.dk.

Hvilke muligheder har jeg?
Vi skal bruge et minimum af information, for at kunne sende varer til dig, men du behøver ikke at oprette en konto hos UniSalg.dk.
Med en konto får du imidlertid adgang til rabatter, permanent varekurv, nyhedsbrev og lignende. Du kan til enhver tid tilføje / rette / slette informationerne på "Min konto" side. Du har også mulighed for at logge på Unisalg.dk og se dine tidligere ordrer.

Reklamationsret:
Alle produkter som er købt hos Unisalg.dk kommer med 2 års reklamationsret efter dansk lovgivning jf KBL § 54. 
Vi skal påpege at i sådanne tilfælde skal og vil Unisalg.dk bistå og hjælpe kunden så godt vi kan. Reklamationsretten træder i kraft når kunden har modtaget varen iht. KBL § 73.
Dette betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Dette betinger selvfølgelig, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.
Der skal reklameres indenfor rimelig tid efter, at du har opdaget manglen/fejlen ved varen. Hvis der reklameres inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.
Vi refunderer rimelige fragtomkostninger, som du måtte have i forbindelse med returnering af varen, når reklamationen er berettiget.
Når du ønsker at reklamere over et produkt, skal det indsendes til vores adresse:
Unisalg.dk ApS, C/O Tania Olsen, Sikavej 3, 3300 Frederiksværk.
Når du returnerer varen, bedes du angive følgende:
Beskrivelse af fejlen samt meget gerne ordrebekræftigelsen eller ordre nummer.
Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.
Husk at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og gem kvitteringen for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Dine personlige oplysninger
For at du kan indgå en online aftale med Unisalg.dk, må du lade dig registrere med følgende personlige oplysninger:

• Navn
• Adresse
• Telefonnummer
• E-mail adresse

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig.
Personoplysningerne registreres hos UniSalg.dk og opbevares i mindst fem år.
Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.
Direktøren for Unisalg.dk har adgang til de oplysninger, der registreres om dig. Den dataansvarlige på Unisalg.dk er Tania Olsen.
Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret. Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret. Oplysninger afgivet til Unisalg.dk videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.
Som registreret hos Unisalg.dk har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Unisalg.dk via e-mail info@Unisalg.dk. 
Unisalg.dk arbejder for, at du kan beholde din integritet på internettet. Vi har derfor udarbejdet en sikkerhedspolitik for, hvordan dine personlige oplysninger bliver behandlet. Indholdet i denne politik kan ændre sig løbende. Derfor bør du læse dette afsnit igennem igen, når du besøger vores hjemmeside næste gang.

Ansvar:
Unisalg.dk er ikke ansvarlig for personskade som følge af brugen af vores vare.

DETTE WEB-SITE LEVERES AF Unisalg.dk PÅ EN "AS IS" OG "AS AVAILABLE" BASIS. Unisalg.dk KAN IKKE GØRES ANSVARLIG, UDTALT ELLER UNDERFORSTÅET, FOR SÅ VIDT ANGÅR BRUGEN AF DETTE SITE, ELLER INFORMATIONEN, INDHOLD, MATERIALE ELLER PRODUKTER INDEHOLDT PÅ DETTE WEB-SITE. DU ACCEPTERER UDTRYKKELIGT, AT BRUGEN AF DETTE WEB-SITE ER PÅ EGEN RISIKO.
I DET OMFANG LOVEN TILLADER DET, FRASIGER Unisalg.dk ALLE GARANTIER, UDTALT ELLER UNDERFORSTÅET. Unisalg.dk KAN IKKE GARANTERE AT DETTE WEB-SITE, DETS SERVERE, ELLER E-MAIL SENDT FRA Unisalg.dk ER FRI FOR VIRUS ELLER SKADELIGE KOMPONENTER. Unisalg.dk KAN IKKE GØRES ANSVARLIG FOR EVT. SKADER AF ENHVER ART DER STAMMER FRA BRUGEN AF DETTE WEB-SITE, INKLUSIV, MEN IKKE BEGRÆNSET, TIL DIREKTE, INDIREKTE, TILFÆLDIGE OG AFLEDTE SKADER, MEDMINDRE ANDET FØLGER AF DANSK RETS UAFVIGELIGE REGLER.

Force majeure:
Som følge af force majeure ophører Unisalg.dk’s forpligtelser. Er perioden under force majeure længere end 2 måneder, har såvel du som Unisalg.dk ret til at ophæve aftalen uden, at der i sådanne tilfælde findes nogen gæld at betale til skadevolder.
Med force majeure menes blandt andet strejker, sygdom hos personalet, transportforstyrrelser, import-/eksportforbud uanset om dette forekommer hos virksomheden eller virksomhedens leverandører.

Anmeldelser, kommentarer, kommunikation, og andet indhold:
Besøgende må tilføje anmeldelser, kommentarer og andet indhold; og sende forslag, ideer, kommentarer, spørgsmål, og anden information, så længe indholdet ikke er ulovligt, pornografisk, truende, overtræder "privatlivets fred", overtræder andres rettigheder, eller på anden vis er injurerende mod tredje person eller gruppe, og ikke består af eller indeholder software virus, politisk propaganda eller kommerciel reklame.
Du må ikke bruge falsk e-mail addresse, udgive dig for at være en anden person, firma eller forening. Unisalg.dk forbeholder sig retten (men ikke pligten) til at fjerne eller rette sådant indhold, men vi fører ikke regelmæssig kontrol af ovennævnte materiale.
Såfremt du indtaster eller sender materiale, og medmindre vi angiver andet, giver du Unisalg.dk og det's partnere en non-eksclusiv, royalty-fri, vedvarende, uopsigelig, og fuld ret til at bruge, gengive, ændre, tilføje, offentliggøre, oversætte, skabe afledt materiale fra, distribuere, og vise dette indhold over hele verden på et vilkårligt media. Du giver Unisalg.dk og dets partnere retten at bruge det anvendte navn/synonym, hvis det ønskes. Du garanterer, at du ejer eller på anden vis har retten til det indhold du videregiver; at indholdet er præcist; og at brugen af indholdet fra dig ikke overtræder dette og ikke vil forvolde skade til nogen person eller gruppe; og at du vil fritage Unisalg.dk eller dets partnere for alle krav rejst, som konsekvens af indhold indsendt af dig.
Unisalg.dk har ret, men ikke forpligtigelse, til at overvåge, rette eller fjerne enhver aktivitet eller indhold. Unisalg.dk kan ikke holdes ansvarlig og påtager sig intet ansvar for materiale indsendt af dig eller 3. person, medmindre andet følger af dansk rets ufravigelige regler.

Copyright:
Alt indhold på dette web-site, så som tekst, grafik, logo, iconer, billeder, audio clip, digitale downloads, data, og software, tilhører Unisalg.dk eller leverandører til Unisalg.dk. Alt software anvendt på dette web-site tilhører Unisalg.dk eller dets software leverandører.

Copyright klager:
Unisalg.dk og dets partnere respekterer andres rettigheder. Hvis du mener, at dit arbejde er blevet kopieret på en måde der anfægter copyright, så email din klage til os.

Ejendom:
Alle produkter købt hos Unisalg.dk forbliver Unisalg.dk's ejendom indtil du modtager varen. Det betyder, at riskoen for bortkommet post tages af Unisalg.dk.
Dog har du risikoen for returforsendelser, indtil Unisalg.dk modtager varerne.

Produktbeskrivelser:
Unisalg.dk og dets partnere bestræber sig på at være så nøjagtige som muligt. Men, Unisalg.dk kan ikke garantere at produkt beskrivelser eller andet indhold på dette web-site, er komplet, pålideligt, opdateret eller fejlfrit. Hvis et produkt tilbudt af Unisalg.dk ikke er som beskrevet, er din eneste mulighed at returnere produktet i ubrugt stand.

Rettigheder ved Internethandel:
Hvis du vil læse mere om dine rettigheder ved Internethandel, så tjek f.eks. Forbrugerrådets og Forbrugerstyrelsens hjemmesider på henholdsvis www.fbr.dk og www.fs.dk.

Cookies:
En cookie er en lille tekstfil, som bliver sendt fra et websted og gemt lokalt på den besøgendes harddisk og bl.a. tilbyder automatisk login og permanent indkøbskurv, så du kan gemme produkter over flere besøg.

Det er muligt for dig at fravælge cookies ved at vælge en bestemt indstilling i din browser. Du kan også indstille din computer til at sende dig en meddelelses inden et websted sender en cookie til din computer. Herefter kan du acceptere eller afvise cookien.

Hvis du vælger ikke at acceptere cookies, kan du stadig besøge vores websted, men de er forudsætningen for at få det fulde udbytte faciliteterne hos Unisalg.dk.

Logstatistik
Logstatistik bruges på Unisalg.dk og betyder, at et statistik-system opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende et website har haft, hvor de kommer fra og hvor på websitet det forlades mv.
 
På UniSalg.dk anvendes logstatistik med det formål at optimere websitet og dets funktionaliteter. 

Links:
www.Unisalg.dk kan indeholde links til andre hjemmesider, som ligger uden for vores kontrol. Vi kan ikke påtage os ansvaret for din integritet eller for indholdet på disse websteder. Vi tilbyder udelukkende disse links for at gøre det lettere for vores besøgende at finde mere information på specifikke områder.

Indkøbskurv mere
..er tom!
Alle ordrer over 1.900,00 kr. sendes fragtfrit indenfor Danmark
 Kurvens Indhold 
Tilbud mere
Produkter Produkter  Artikler Artikler